Salon-Salon is gestopt per 22 december 2018.

Na lang nadenken en de mogelijkheid te hebben gekregen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, heeft eigenaar Grietje van der Heide uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten per 22 december 2018 te stoppen met Salon-Salon.

“Ik heb in al die jaren met ontzettend veel plezier deze zaak opgebouwd en ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat al onze klanten in ons hebben gehad. Salon-Salon is de afgelopen jaren enorm gegroeid en we hebben vele mooie ontwikkelingen beleefd.”

Waarom dan stoppen? “Omdat het voor mij nu goed voelt een ander veld te gaan onderzoeken en te kijken hoe ik me daar verder in kan ontwikkelen. Vanaf februari 2019 ga ik meewerken aan de groei en ontwikkeling van Beautysalon-merk Marlyse Blue. Voor mij een kans om een nieuwe wereld te ontdekken met een flinke dosis aan ervaring die ik al die jaren heb mogen opdoen met Salon-Salon”

Ook collega Suzan zal een andere weg inslaan.
“Ik heb altijd met veel plezier bij Salon-Salon gewerkt maar zie dit ook als een kans om mezelf verder te gaan ontwikkelen op een ander werkgebied. Ik wil dan ook graag alle klanten bedanken voor de leuke tijd die ik heb gehad bij Salon-Salon.”

Wij: Suzan en Grietje, zullen al onze lieve en trouwe klanten en de leuke gesprekken enorm gaan missen en bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons al die jaren. Zonder jullie hadden we nooit zo’n prachtig bedrijf op kunnen bouwen!

Bedankt!