Schoonheidssalon

Huidverbetering, professionaliteit en ontspanning.. Dit zijn de 3 hoofdkenmerken van de SchoonheidsSalon. Tijdens de behandelingen kijken naar uw huidconditie  en krijgt u een advies die perfect bij uw huidtype en eventuele huidproblemen past.
Er wordt gewerkt met de producten van het hoogstaande duitse merk Inspira Cosmetics:
De bestaande huid verbeteren, vernieuwen en die vernieuwing beschermen.
De Cosmeto therapie van Inspira Cosmetics onderscheidt in eerste instantie twee huidcondities: de gevoelige en niet gevoelige huid. Bij een gevoelige huid wordt stap 1 aangepast en wordt eerst de weerstand van de huid vergroot voordat de opperhuid wordt verbeterd.
Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria.
Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.
Ook kunt u bij ons terecht voor deelbehandelingen zoals, wenkbrauwen verven, wimpers verven, wenkbrauw styling, harsen/sugaren van het gelaat en lichaam. Sinds 2015 werken wij met BODYSUGARING welke als groot voordeel heeft dat het product 100% natuurlijk is zodat irritatie weinig tot niet voorkomt, zelfs bij een zeer gevoelige huid!
Naast het professionele advies dat wij u geven, staat ontspanning ook bovenaan ons lijstje. Want.. schoonheid komt van binnenuit, bent u ontspannen dan is uw huid dat ook en u zult merken dat uw huid er stralender uit gaat zien. Onderga eens tijdens de complete behandeling een heerlijke ontspannende massage en u zult merken dat u als herboren weer naar huis gaat.

Prijslijst